Skip to content

Evenement: Lunchbijeenkomst over falende dienstverlening

Burgers zijn negatiever over falende publieke dienstverleners dan falende private dienstverleners. Dat is het belangrijkste resultaat van nieuw onderzoek met mijn collega’s dr. Petra van den Bekerom en dr. Johan Christensen. 

Op maandag 1 april 2018 organiseren wij samen met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een lunchbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst presenteren wij beknopt onze onderzoeksresultaten, en gaat een panel van directeuren dienstverlening in gesprek over de implicaties.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 12.00 en 14.00 uur in het auditorium van het Ministerie van BZK. Aanmelden is gratis en kan via deze link.

Meer informatie? Lees de samenvatting van het rapport, of het volledige onderzoeksrapport.

De uitvoering van het onderzoek is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.